maanantai 10. syyskuuta 2012

It's S&A calling

Hello! We're S&A so that means here are two writers/photographers. This is mainly photographblog, but if we become inspired to write a lot, we will write too. We're from Finland and we have to say that you must'n breate our english, please! :)
But here are some pictures from yesterday, when we decided to establish this blog! Hope you Enjoy!
 
 

And here is a singer, Ed Sheeran. P.S We love his music!

In Finnish:

Hei! Olemme S&A, joka tarkoittaa sitä, että täällä kirjoittelee/kuvaa kaksi tyttöä. Tämä blogi on pääasiassa kuvablogi, mutta jos innostumme kirjoittamaan paljon niin silloin kirjoitamme! Pyydämme, että ette hirveästi huomauttele englanninkielen kielioppi virheistä tai suomen, koska emme ole mitään ammattilaisia(: Mutta tässä tulee muutamia kuvia eiliseltä jolloin päätimme tehdä tämän blogin! Toivottavasti tykkäätte!

Ja tässä on laulaja, Ed Sheeran, jonka musiikkia me rakastetaan!
 


 
Edit: Sorry here is just a few photos because our computer just doesn't want to do cooperation with us... But better luck next time!! :) If you can help just leave a comment!! :)

Sori tosi paljon, mutta tässä on siis tosi vähän kuvia, mutta tietokone ei nyt suostu tekemään yhteistyötä meidän kanssa... parempi onni ensi kerralla!! Jos voit antaa neuvoja niin kommentoikaa ihmeessä! :)
 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti